A lejohet agjërimi ditën e shtunë?

Dijetari i njohur Ibn Uthejmin, Allahu e mëshiroftë, është pyetur për agjërimin në ditën e shtunë dhe kjo është përgjigja e tij: Dije se agjërimi i ditës së shtunë mund të ndodh në më shumë…

Read More