3 vetëve Allahu nuk ua refuzon përgjigjen

3 vetëve Allahu nuk ua refuzon përgjigjen

Ka thënë profeti Muhamed – alejhi selam: “ Tre vetëve Allahu nuk ua refuzon përgjigjjen lutjes: Përkujtuesit të madh të Allahut, njeriut që i është bërë padrejtësi dhe prijësit të drejtë.” E përcolli El-Bejhaki në…

Read More