3 rregullat e jetes bashkshortore per nje martese te qete dhe te lumtur

3 rregullat e jetes bashkshortore per nje martese te qete dhe te lumtur

Bazat dhe kushtet e jetës bashkëshortore janë tre; 1. Të jenë prehje për njëri tjetrin. 2. Ta duan njëri tjetrin. 3. Të jenë të mëshirshëm ndaj njëri tjetrin. Çdo mangësi në njërin prej këtyre tre…

Read More