Te vdesësh të premten apo të hënën?

0
1538

Shejh Iben Uthejmini (Allahu e mëshiroftë!): Nuk eshte ceshtja te vdesesh diten e premte, apo diten e hene apo ne ditet e tjera te javes. Porse e gjithe ceshtja eshte se ne cfare gjendje do vdesesh.

Kjo eshte krejt ceshtja se ne cfare gjendje do vdesesh.

A do vdesesh ne besim, sinqeritet dhe ne teuhid (njeshmerise se Zotit).

Lusim Allahun per te gjithe ne qe te vdesim ne kete gjendje.

Apo do vdesesh ne dyshim, ne shirk dhe kufer.

Kjo eshte krejt ceshtja.

“Momentet e vdekjes dhe jeta e varrit”