Si ti edukojmë femijët në këto kohë të liga?

0
912

Nje keshille e rendesishme

Nje vajze e shejh Abdullah Gudejanit e kishte pyetur nje dite babain e saj:

Babi si t’i edukoje femijet e mije ne keto kohe te liga?

Me tha: Me dua’e dhe duke qene shembelltyre e tyre,bo dua shume per ta,dhe behu shembull per ta, mos te shohin duke e bere ate qe i ke ndaluar prej saj,dhe mos te gjejne qe nuk e praktikon ate me te cilen i urdheron.