Si ta mbjellim dashurin për Kuranin tek fëmijët?

Kështu i bëjmë fëmijët që ta duan Kuranin

Pyetje: “Cilat janë rrugët që na ndihmojn neve që ta lexojmë Kuranin dhe si ta mbjellim dashurin për Kuranin në zemrat e fëmijëve tanë të vegjël?”

Përgjigje: “Të mësuarit e tij të vazhdueshëm, duke ua mësuar të tjerëve, të lexuarit e tij dhe duke qenë i lidhur me të.”

Shejkh Salih bin Feuzan el-Feuzan (Allahu e ruajttë!)

Burimi: Sherh ed-Durr en-Nadhid (12)

You may also like...