Si ndahet mishi i kurbanit?

Si ndahet mishi i kurbanit?
Një pjesë e mban për vete, një pjesë ia dhuron të afërmëve e komshinjve të tij dhe një pjesë e jep sadaka.
Bin Baz në: ‘El-mexmua”, 38 – 18

Read Previous

Hutbeja e lamtumirës

Read Next

Punët që i fusin njerëzit në Xhenet dhe punët që i fusin në Xhehenem