Nese sillesh keq me prinderit te gjithe veprat e mira te prishen

0
1775

Pyetje: “Frustrimi dhe të irrituarit kur u kryejmë prindërve ndonjë shërbim, a është shkak që veprat e mira të humbasin apo të zvogëlohen?”

Përgjigjja: “Po. Ngase Allahu Subhanehu ue Te’ala ka thënë:

“Mos u thuaj atyre as “uh!”, mos i kundërshto…” 17:23-24

Kjo do të thotë që ti nuk guxon t’i konfrontosh prindërit me diçka që ata nuk e pëlqejnë edhe në qoftë se ajo është e pakët.”

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
p.m.