A falet namazi kur ke para teje një ngrohse?

Shejh Ibn Uthejmini është pyetur:
Çfarë gjykimi ka vendosja e ngroheseve me korrent përpara namazfalesve gjatë faljes së namazit ?

A ka ardhur për këtë çështje ndonjë ndalesa sheriatike ,Allahu të shpërblefte dhe i dhente dobi muslimaneve me ty dhe me dijen tende?

Përgjigje :Me emrin e Allahut të Gjithemeshirshmit Meshireplotit. .. ue alejkum selam ue rahmetullahi ue berekatuhu !

Nuk ka problem të vendosen groheset para kibles, para namazfalesve ,nuk di për këtë ndonjë ndalesë sheriatike.

Read Previous

Banorët më të pakët në xhennet

Read Next

A lejohet nxitimi për ta arritur rekatin në namaz me xhemat ?