A prishet agjërimi nëse një grua përdor kuhl

Pyetje: ”A prishet agjërimi nëse një grua përdor kuhl në sy apo një krem me yndyrë në flokët e saj?”

Përgjigje: ”Kushdo që përdor kuhl gjatë ditës në Ramazan duke qenë agjërueshëm kjo nuk e prish agjërimin e tij, e njejta gjë vlen për atë që vë një krem me yndyrë në flokët e saj/tij.”

Burimi: “Komisioni i Përhershëm për Kërkime dhe Fetva”, nr (10/253)

p.m.

Read Previous

A e prishin agjërimin ëndrrat që shkaktojnë ejakulim?

Read Next

A mund të agjëroj kur je me sekrecione të kafta