xhamiambret.com Blog

Kush është Zoti yt?

Pyetje: Kush është Zoti yt? Përgjigje: Zoti im është Allahu që me mirësinë e Tij më ka krijuar dhe kujdeset për mua dhe mbarë gjithësinë....

A dëgjojnë të vdekurit?

Dijetari i nderuar Ibnu Uthejmin (Allahu e meshiroftë) është pyetur: Cili është mendimi më i saktë për dëgjimin e të vdekurve ? Përgjigje:” Më e...

Nxito drejt martesës

Këshilloj që njeriu të nxitoj drejt martesës, përderisa ka mundësi për një gjë të tillë, ngaqë në martesë ka dobi të shumta. Ndërsa, ngurrimi i...

Meditime Kur’anore!

Meditime Kur’anore! Allahu, xhele ue ala, ka thënë; “Nuk ka dyshim se Unë e fal atë që është penduar, që ka besuar, që ka bërë...

Përse falem?

Shoku i tij gjatë bisedës me të, i tha: “E çuditshme është çështja jote dhe i jashtëzakonshëm është fati yt. Sa e ashpër është kritika...