7 veprat që ka  urdhëruar profeti Muhamed alejhi selam

7 veprat që ka urdhëruar profeti Muhamed alejhi selam

Transmetohet nga Bera Ibn Azib,- Allahu qoftë i kënaqur me…

Obligimi i burrit ndaj gruas

Obligimi i burrit ndaj gruas

“Furnizimi ndaj gruas, është obligim në çdo gjendje, edhe nëse…

Nëse i lutemi Allahut, bëhemi të dashur tek Ai, nëse...

“Nëse i lutemi Allahut, bëhemi të dashur tek Ai, nëse…

Imam Maliku dhe ardhja e elefantit

Kur imam Maliku një herë po përcillte hadithet e Pejgamberit…

Mendo mire per te tjeret dhe do ta qetesosh zemren...

Asgjë nuk e qetëson dhe nuk e lumturon zemrën se…

10 veprat qe ju fshijne gabimet dhe gjynahet

Gjëja që më së shumti e shpreson çdo musliman është…