Njeriu i fundit që do të hyjë në Xhenet

Njeriu i fundit që do të hyjë në Xhenet

Thotë Profeti Muhamed (paqja qoftë mbi të): “I fundit që…

Cilat janë tri parimet që një person duhet t’i njohë? Thuaj:

Cilat janë tri parimet që një person duhet t’i njohë? Thuaj:

Nëse pyetesh se cilat janë tri parimet që një person…

Ushqimet që hante dhe pëlqente Muhamedi alejhi selam

Prej udhëzimit dhe traditës së tij (alejhi selam) në ushqim…

9 fjali qe do te ndricojne jeten tende

1: Rikujto se Zoti yt ia fal atij që kërkon…

2 nga mënyrat se si i mashtron shejtani besimtarët

Mbreti i jobesimtarëve [shejtani] u thotë ushtarëve te vet; ‘’Ngrihuni…

7 veprat e bukura që ka urdhëruar profeti Muhamed alejhi...

Transmetohet nga Bera Ibn Azib,- Allahu qoftë i kënaqur me…