Zgjedhni me kujdes atë gjë e cila do t’ua lulëzojë jetën

0
331

Në brendësi të secilit njeri ekziston:

– drita dhe errësira

– forca dhe dobësia

– dashuria dhe urrejtja

– suksesi dhe dështimi

– gëzimi dhe pikëllimi

Në atë gjë që përqendroheni, do ta arrini!

Atë që e ushqeni, do t’ju ​​ushqejë!

Bëhu i vëmendshëm ngase zgjedhjen e keni para duarve.

Zgjedhni me kujdes atë gjë e cila do t’ua lulëzojë jetën.

Përkthim Xheladin Leka