Si te jesh i sukseshem ne jeten tende

0
44

“Suksesi im varet vetëm nga Allahu” Hud, 88

Suksesi nuk eshte shtepi ne te cilen jeton, nuk eshte person qe e shoqeron dhe as rrobe qe e vesh. Perkundrazi, suksesi eshte shi’ qe kur Allahu e lejon te ‘bjere’ ne jeten tende, ti kurre nuk do te pikellohesh. Prandaj ‘ujite’ ate me:

-namaz,
-me lutje,
-me mendimin e mire per Allahun
-e pastaj me mendimin e mire per njerezit.

Ne menyre qe te bindesh se ceshtja varet nga ‘suksesi prej Allahut’, mjafton te shohesh permendjen e Allahut qe eshte prej adhurimeve me te lehta, porse ajo nuk i mundesohet, pervec se nje pakice te vogel.

Unejs Sheme