Si te jesh i lumtur me gruan

0
119

-Te jesh i lumtur me gruan

Qe te jesh i lumtur me gruan duhet patjeter:

(1) te kesh durimin e Ejjubit alejhis-selam

(2) dhe verberine e Jakubit alejhis-selam.

-Ta besh te lumtur gruan:

Qe ta besh te lumtur gruan duhet patjeter:

(1) te kesh urtesine e Lukmanit

(2) dhe pasurine e Karunit.

Unejs Sheme