Si te falesh namazin ne avion dhe ne anije

Namazi në anije dhe aeroplan:

– Lejohet të falet namazi i obligueshëm në anije, e po ashtu dhe në aeroplan.

– I lejohet të falet në to ulur, nëse frikohet se do të rrëzohet (nuk e mbajnë këmbët).

– I lejohet që gjatë qëndrimit në këmbë të mbahet për ndonjë shtylle apo shkop, për shkak të pleqërisë apo dobësisë së trupit.

Shkeputur nga libri:”Forma e namazit”
MUHAMED NASIRUDDIN EL-ALBANI

Read Previous

Ate qe do per veten tende duaje dhe per te tjeret.

Read Next

Cfare ndodh me ate njeri qe heq dore nga martesa dhe nuk martohet