Si lindin dyshimet ne mendjen e njeriut?

Imam Ibn Kajjim thotë:

Lindin:

1- ndonjëherë për shkak të të kuptuarit të gabuar.

2- ndonjëherë për shkak të transmetuesit gënjeshtar.

3- ndonjëherë për shkak të së vërtetës që nuk e zbuloi dhe nuk e fitoi atë.

4- ndonjëherë për shkak te qëllimit të keq dhe epshit që e pason atë.

Read Previous

5 gjera qe duhet te kujdesh perpara se ti humbesh ato

Read Next

Një rregull i rëndësishëm qe duhet ta mesosh