Si falet namazi me xhemat ne shtepi me familjen tende

Si falet namazi me xhemat ne shtepi

-Babai me djalin: djali qendron ne nje drejtim me babane.

-Babai me dy djemte e tij: djemte qendrojne pas babait.

-Burri me gruan e tij: gruaja qendron pas burrit.

-Babai me gruan dhe djalin: babai me djalin qendrojne para dhe gruaja mbrapa.

-Babai me dy djemte dhe gruan: babai para, dy djemte pas babait dhe gruaja pas dy djemve.

Babai me dy djemte dhe dy vajzat – babai para, dy djemte pas tij dhe pas tyre dy vajzat.

Unejs Sheme

Read Previous

Kurre mos i largo nga jeta jote keto 4 persona

Read Next

Nderoje dhe respektoje komshiun tend?