Si do ta shikojne Allahun ne Xhenet besimtaret

Thotë i dërguari përgëzues dhe qortues, Muhammedi alejhi selam:

“Kur banorët e Xhennetit do të hyjnë në Xhennet, një thirrës do të thërrasë:

Ju keni një takim me Allahun, i Cili dëshiron t’ju shpërblejë.

Ata thonë: A nuk na i zbardhi fytyrat dhe na shpëtoi prej Zjarrit?! –

Vazhdon profeti alejhi selam duke thënë: “Ai do të zbulojë Hixhabin (pengesën dhe ata do të shohin Zotin e tyre).

Pasha Allahun! Atyre nuk i është dhënë diçka më e dashur për ta se sa shikimi i Tij”.

Transmeton imam Tirmidhiu dhe e ka bërë të saktë imam Albani

Brulind Callari

Read Previous

7 kategorite e njerezezve qe te shajn pas shpine

Read Next

Keto jane veprat e dashura dhe te urryera tek Allahu