Ruaje veten tende ne cdo dite qe kalon

0
1801

Te keshilloj!

Ruaje gjuhen tende dhe fol vetem ne gjerat e dobishme dhe te hajrit. E dije se permendja e Allahut te Lartesuar eshte ilaç kurse permendja e njerezve eshte semundje e rrezikshme. Prandaj kije frike Allahun e Lartesuar ne:

-sekondat e tua,

-minutat,

-oret,

-ditet,

-muajt,

-vitet

-dhe jeten tende.

Mbushe kohen me bindjen ndaj Allahut te Madheruar dhe me adhurimin e Tij. Ngase koha eshte vete jeta. Kush e humb ate, ai e ka humbur jeten e tij dhe ka per t’u bere pishman ne nje Dite kur kjo s’do i bej aspak dobi.

Unejs Sheme