Ramazani u largua por ti mos i ndalo veprat e mira

Ramazani tashme nje kujtim i bukur apo akoma aktual ne perjetim dhe program ditor?

“Vetem nje jave ka kaluar nga Ramazani por eshte rikthyer plotesisht monotonia, merzia, stresi i zakonshem, ndryshe komplet nga ai lezeti i Ramazanit…”

Nuk ka te beje me muajin.
Ka te beje me veprat.

Po te kthehemi tek veprat e Ramazanit eshte e njeta atmosfere e mrekullueshme lumturie ne cdo muaj te vitit.

Ka te beje me lumturine qe vjen nga rritja e Imanit.
Lumturine e cila vjen me berjen e veprave te mira dhe largimin nga gjynahet.

Agjerimi nuk u mbyll si kapitull me ikjen e Ramazanit.
Akoma mund te agjerojme nafile gjate gjithe vitit kur te deshirojme.

Edhe pas Ramazani leximi i Kuranit eshte nder veprat me madheshtore.

Cdo nate e vitit eshte kohe per namaz nate.

Cdo sekonde te jetes eshte detyre pendimi dhe largimi nga gjynahet.

Anis Agovi

Read Previous

10 veprat qe i ndodhin njeriut kur ben gjynahe

Read Next

Me çfarë blihet jeta e përhershme?