Ramazani, tregu i ahiretit

0
408

Ramazani, tregu i ahiretit

Shejh Salih El-Usajmi (Allahu e ruajttë!) ka thënë: “Përfitoni nga hapësira e jetës suaj dhe nga forca e trupave tuaj për bërjen e veprave të mira gjatë Ramazanit; sepse çdo gjë ka një treg dhe tregu i ahiretit është Ramazani. Kushdo që përgatitet të hyjë në treg për të përfituar e pastaj të largohet prej tij, ai është nga humbësit më të mëdhenj. Ndërsa humbja pas së cilës nuk ka fitim, është humbja e robit nga falja e Allahut dhe mëshira e Tij.”

Unejs Sheme