Prej njerezve qe jetojne jete te trishte

0
1155

Prej njerezve qe jetojne jete te trishte, me zemra te shtrenguara jane ata te cilet e kane mbushur zemrat me ligesi, urrejtje dhe smire, i cili e hedh helmin e tij ne fshehtesi dhe ne shfaqje, dhe me i poshtri prej tyre, eshte ai i cili e mbeshtjell ligesite e tij me pretendimin se po kritikon dhe keshillon ne emer te vertetes, duke i dhene vetes iluzionin se ai eshte i shpetuar nga keto ligesi.

I shtohet trishtimi dhe merzitja sa here qe ndjen percellimin e ligesive te tij, i mbuluar nga dhimbjet e denimit qe ndjen.

Vuan kur shikon se ai qe e ka smire nuk do tja dije per te dhe as nuk i jep rendesi, vazhdon ti shtohet zhgënjimi dhe dështimi i tij kur veren se njerezit afer tij nuk duan tja dijne per te dhe as e perfillin.

Salih Usejmi.
Dr/ Junuz Telezi