“Prandaj te mos ju mashtroje kurrsesi jeta e kesaj bote.”

0
222

Allahu i Madheruar thote:
فَلَا تَغُرَّنَّكُمُ الْحَيَاةُ الدُّنْيَا ۖ
“prandaj te mos ju mashtroje kurrsesi jeta e kesaj bote.” Fatir: 5

Ngase jeta e dynjase:
-eshte e shkurter sado qe te zgjase,
-eshte e vogel sado e madhe te duket,
-eshte e pavlere sado madheshtore te shfaqet,
-eshte e shemtuar sado qe te zbukurohet dhe
-eshte mashtruese sado qe te afrohet (dhe te jepet prej saj).
Prandaj, bej kujdes te mos mbytesh ne detet e saj!

Unejs Sheme