Mos ia trego endrrat e tua atyre qe jane xheloz

0
1464

Mos ia trego endrrat e tua xhelozeve

“Ruaju nga Xhelozët, sepse xhelozia e tyre s’ka kufij, sa që edhe të folurit tënd për ëndërrat dhe shpresat e tua ata mund t’i xhelozojnë.
Për këtë arsye edhe Jakubi i tha birit të vet:
“O biri im! Mos ua trego ëndrrën tënde vëllezërve të tu, që të mos kurdisin ndonjë gjë kundër teje”. Jusuf:5″.

Su’ud Shurejm
imam i Qabës