Mos harro se Allahu sheh çdo gjë!

0
1672

Mos harro se Allahu sheh çdo gjë!

Allahu, xhele ue ala, ka thënë;
أَلَمْ يَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ يَرَىٰ
” A nuk e di ai se All-llahu e sheh?”
(Alek; 14).

Nuk ka mē bukur që çdonjëri prej nesh ta ketë parasysh dhe ta kujtoj këtë porosi Kuranore.
Sidomos nëse vendos ta tradhëtoj dikë, të prek dora e tij në haram, ose këmba e tij të ecë në haram, ta kujtoj këtë porosi Kuranore në mënyrë që të ndaloj veten e tij nga kryerja e mëkateve dhe të kryej vepra të mira.

Dr. Muhamed el Hamed
Suad Shabani