Mos e perdor Kuranin per keto gjera

0
1166

Kurani nuk është:

-për zbukurimin e shtëpive,

-për të vendosur dorën mbi të si betim,

-për t’u vendosur nën jastëkun e foshnjës për ta ruajtur nga mësyshi dhe

-për t’u puthur.

Ai, Kurani, është:

-fjala e Allahut të Madhëruar dhe s’është i krijuar,

-duhet të memorizohet,

-të lexohet me meditim dhe

-të zbatohet, pra të punohet me të.

Unejs Sheme