Mos e lër ditën tënde pa i bere keto vepra.

0
2222

Mos e lër ditën tënde të kaloj pa lënë në të një gjurmë për mirë.

Buzëqesh sepse Profeti Muhamed alejhi selam ka thene qe buzeqeshja eshte lemoshe…!

Jep sadaka sa do pak…!

Përmende Allahun. bej dhiker ..!

Kërko falje prej Tij njome gojen tende me fjalen Estagfirullah…!

Vepro diçka për Hirë të Allahut që të mos e dijë askush veç Tij.

Mos e nenglizho asnje veper te mire.

Behu i mire dhe ndrysho jeten tende.