Lutu sepse ajo do te pranohet

Thotë Xhabiri – Allahu qoftë i kënaqur prej tij :

“I Dërguari i Allahut i bëri dua Allahut në këtë xhami (Mesxhid el Fet’h) te hënën, të martën dhe të mërkurën.

Duaja e tij u pranua ditën e mërkurë mes namazit të drekës (dhuhrit) dhe ikindisë (asrit).

Xhabiri tha: ‘Nuk kam pasur ndonje gje me shume rendesi qe kerkonte zgjidhje e që i beja dua Allahut gjate kesaj kohe veçse Ai më përgjigjej’.”

Buhari në “El edebul mufrad” (703) E ka cilësuar ‘hasen’ (të mirë) Imam Albani ne “Sahih el edebul mufrad’.

Përveç kësaj është edhe kohë me shi, kohë kur pranohen duatë.

Read Previous

Ja se cfare sjellin gjynahet tek njeriu

Read Next

Sa herë që të jesh i mërzitur, apo në hall, mos humb kohë, thuaj këtë lutje profetike që të gjesh zgjidhje,qetësi dhe shpresë :