Lutja madhështore e profetit Muhamed alejhi selam

Lutje madhështore!

Prej duave (lutjeve) që bnte Profeti (alejhi selam) ishin edhe këto fjalë:

“O Zot! 
Kërkoj të më ruash nga fqinji i lig.
Nga gruaja që i thinjë flokët e mia para se t’u vijë koha.
Prej fëmijës që kërkon të jetë epror.
Nga ajo pasuri që mund të bëhet dënim për mua dhe nga shoku dredhak, që sytë e tij më shohin dhe zemra e tij përgjon. Nëse sheh një të mirë tek une e gropos, e nëse sheh një të keqe e përhap.”

Silsileh Sasihah, nr 3137

 

Read Previous

Nese njerezit te sulmojne kjo tregon se je njeri me vlera te medha

Read Next

Dallimi mes nesh dhe sahabëve.