Kush dëshiron të ketë sukses në jetë, duhet të kapërcejë 6 themelet

Kush dëshiron të ketë sukses në jetë, duhet të kapërcejë gjashtë themelet dhe çelësat e varfërisë:

1- Gjumin

2- Pasurimin në haram

3- Frikën

4- Zemërimin

5- Varësinë nga të tjerët

6- Zvarritjen e gjërave

Kështu që ndërsa mburremi me gjyshërit tanë, le të jemi shembëlltyrë krenare për nipërit dhe mbesat tona!

Fatjon Isufi

Read Previous

Fjale te urta per njeriun qe di te heshti

Read Next

A e di kuptimin e kësaj lutjeje te bukur?