Kurre mos u konsulto me keta 6 persona

0
5402

Nuk duhet të konsultohesh me:

1- Injorantin, sepse ai të humb

2- Armikun, sepse ai të shkatërron

3- Ziliqarin, sepse ai dëshiron zhdukjen e mirësive të tua

4- Frikacakun, sepse ai të lë në baltë dhe ikën

5- Koprracin, sepse ai kujdeset për interesin e vet

6- Epshorin, sepse është i robëruar ndaj epshit të vet.

Fatjon Isufi