Kurre mos i harro keto 3 fjali

0
3696

Tri gjëra mos i harro:

1- Kur të vjen një begati (mirësi), atëherë lavdëro dhe falëndero Allahun, Zotin tënd!
#Elhamdulil_lah!

2- Kur të ngadalësohet (vonohet) rrizku , atëherë kërko falje prej Allahut, Zotit tënd!
#Estegfirullah!

3- Kur je në vështirësi, atëherë thuaj: Nuk ka ndryshim dhe forcë vetëm se prej Allahut!

Brulind Callari