Kurre mos i harro keto 3 fjale

0
3477

Tre gjëra mos i harro kurrë:

Kur të të vijë ndonjë mirësi,thuaj:

Elhamdulilah

(Falënderimi dhe lëvdata i përket Allahut)

Kur të të vonohet apo pakësohet furnizimi , thuaj:

Estagfirullah (I kërkoj falje Allahut)

Kur të goditesh me ndonjë sprovë, thuaj:

La haule ue la kuete il-la bil-lah

(Nuk ka forcë e as ndryshim përveçse asaj që vjen nga Allahu)

Shuajb Rexha