Kur zgjohesh nga gjumi mos harro thuaj këto lutje

# kur zgjohesh nga gjumi mos harro thuaj këto lutje #

” falënderimi i takon Allahut, i cili na ngjalli pasi na bëri të vdesim dhe Atij i rikthehemi ”. Buhariu

” falënderimi i qoftë Allahut, i Cili na ringjalli pasi që na bëri të vdekur dhe tek Ai është tubimi. Buhariu, Muslimi

” falënderimi i qoftë Allahut, i Cili ma mbrojti trupin, ma ktheu shpirtin dhe ma mundësoi që ta përmend Atë “!.

Unejs Murati-Daku

Read Previous

Fjalet qe ndryshuan jeten e fallxhorit kur takoi Muhamedin alejhi selam

Read Next

Ja cduhet te besh nese do te shtohet bereqeti dhe te zgjatet jeta