Ku blihet lumturia?

0
941

Sikur të kishte dyqane për blerjen e lumturisë, do shihnim turma të njerëzve duke prit në rend për blerjen e saj me çmimet më të shtrenjta, fatkeqësisht dhe mjerisht harrojnë se lumturia është një sexhde për Allahun pa asnjë çmim kompensimi.

Sikur krenaria dhe fama të jenë të plasuar në tregun e përgjithshëm njerëzit do garonin kush i fiton dhe blen ato, fatkeqësisht dhe mjerisht harrojnë se këto dyja arrihen vetëm duke praktikuar ligjin e Allahut, sipas asaj që na ka mësuar dhe edukuar Profeti sal-lAllahu alejhi ve sel-lem.

Unejs Murati-Daku