Keta jane heronjte e diteve te sotme

0
833

Shejkh Salih el Usajmij, Allahu e ruajtë, drejtuar mjekëve të cilët po kujdesen për të sëmurët me korona:

“O heronjtë e shëndetësisë!

Kujtojeni Fjalën e Allahut:
‘Ai i cili vret dikënd ose bën çrregullime në Tokë është si të kishte vrarë të gjithë njerëzimin. Ai i cili shpëton dikënd është si të kishte shpëtuar të gjithë njerëzimin.’

Ju sot jeni shkak të shpëtojnë jetë njerëzish. Ju sot ngreni lart kokat e njerezve, merrni shperblim prej Allahut, gdhendni krenari e lavdi. Për ju sot bëjmë dua dhe ju ngrejmë lart me lëvdata.”

Profili në Twitter.
Anis Agovi