Keta 3 persona Allahu nuk do ti shikoj ne Diten e Gjykimit

0
4654

I Dërguari (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) thotë: “Në ditën e Kiametit Allahu nuk i shikon tre persona:

-Atë që sillet keq me prindërit

-Femrën që bëhet si mashkull

-Dhe ai që s’ka xhelozi për femrat e familjes së tij.”

(Es-Sahiha, 647) Suad Shabani