Kerkesë për ndihmë

0
191

Dhuro 10$ 20$ apo me shume sipas deshires dhe mundesive qe keni.

Nevojiten 650 euro. Fondi i mbledhur nevojitet per blerjen e nje mikrofoni te cilesis se larte per incizimin e hoxhallareve hutbes apo evenimenteve islame. Kush ka mundesi te kontriboj sipas mundesive. Zoti ju shperblefte.

Ju lutemi klikoni butonin DONATE me poshte. Do ju hapet faqja e PAYPAL dhe siper djathtas tek DONATION AMMOUNT vendosni shumen te cilin keni vendosur ta jepni sadaka. Zbrisni me poshte aty ku lexon LOG IN TO PAYPAL vendosni username dhe password te paypalit tuaj

Sadaka
Other Amount:

Ose në llogarinë e bankës

Raiffeisen Bank
IBAN AL13202310040000000030274591
SFIFT SGSBALTX
EMRI Nertil Bahja