Jam nje moter muslimane.A duhet ta fal namazin me pantalllona?

0
891

Pyetje: A bën të falen gratë me pantallona të gjera dhe me terneka (bluza) në shtëpi?

Përgjigje: Falënderimi i takon Allahut. Paqja dhe bekimi i Allahut qofshin mbi të Dërguarin e fundit të Allahut, mbi familjen e tij, shokët e tij dhe të gjithë ata që ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gjykimit.

Jo nuk bën të falen kështu, pasi veshja për gratë është e përcaktuar qartë që nuk duhet të dallohen format e trupit. Allahu e di më së miri.Burimijetes