Fjale që nuk i ke degjuar më parë për shejh Albanin

Shejh Albani: “Ai ishte sa malet! Me plot kuptimin e fjalës!

Në botën islame ai njihet më tepër se sa vetë republika e Shqipërisë!

Nuk ka ndodh për shumë shekuj që dikush të ketë arritur pozitën e shejh Albanit, që emri i tij të renditet përkrah elitës së dijetarëve të kahershëm: Ahmedi, Ebu Daudi, Tirmidhiu, Ibn Maxheh, Albani.

Nuk kalon ditë veçse përmendet emri i tij dhe luten njerëzit për të: E ka saktësuar shejh Albani, Zoti e mëshiroftë.

Kjo është mirësia e Allahut që ia jep kujt të dojë!”

Zoti e mëshiroftë shejh Albanin dhe në xhenet me të na bashkoftë

Salim Tauili.

Read Previous

Të lutem, ma shkruaj tërë dijen.

Read Next

14 sunete te dites se xhuma