Duate qe shkaterrojne familjen tuaj

Shejkh Muhamed ibn Salih el Uthejmin, Allahu e mëshiroftë, ka thënë:

“Mësoje gjuhën tënde të bësh dua për të mirën e gruas e fëmijëve kur ata të zemërojnë.

Disa njerëz (kur zemërohen me gruan e fëmijët) thonë: “Allahu të vraftë!”, “Allahu të shkatërroftë!”, “Allahu ta nxiftë faqen!”, “Allahu mos ta priftë mbarë as në dunja e as në ahiret!”.

Kjo është e ndaluar, haram. Duro! Mblidhe veten! Bëj dua për mirë për familjen tënde!”

لقاء الباب المفتوح (187)

Anis Agovi

Read Previous

Nje keshille e bukur nga shejh Albani (Zoti e meshiroft)

Read Next

Lutja qe bente Profeti alejhi selam para se te flitne dhe kur zgjohej nga gjumi