Duaja qe ju fal mekatet.

0
2768

Prej lutjeve që i Dërguari i Allahut (alejhi salatu ues selam) bënte në sexhde:

O Zot, fali të gjitha mëkatet e mia, të vogla dhe të mëdha, të hershmet dhe ato që i kam bërë më vonë, të fshehtat dhe ato që janë të dukshme.

[Muslimi me nr 483].