Do te vijë ndihma

0
543

Mund te ndjesh dhimbjen e durimit porse kur te vije çasti i shperblimit do ti harrosh dhimbjet e tua.

Allahu i Lartësuar eshte Latif, i Bute i Gjithedijshem ne imtesi, nuk te harron edhe kur mendon se je i vetem, do te vije lehtesimi dhe shpetimi në çastin e fundit kur mendon se u shkaterrove.

Nese Allahu deshiron per ty nje te mire do te habitesh se si do ta arrije e mira e Tij.

Do te vije ndihma ne varesi te durimit dhe bindjes se besimit.

Nese tere rruget te mbyllen do te vije ndihma e Allahut per aq sa vazhdon te trokasesh me lutje dhe lote dyert e Tij, te ndihmon me meshiren e Tij dhe jo per shkak te puneve te tua.

Dr. Junuz Telezi