Cfare ndodh me ate njeri qe merret me te metat e te tjereve

Imam Ibn Hibani ka thënë:
“‘Kush merret me të metat e njerëzve duke lënë mënjanë të metat e tij, i verbërohet zemra, i lodhet trupi, dhe i bëhet e pamundur që të heqë dorë nga të metat e tij.

Njeriu më i pafuqishëm është ai që publikon të metat e njerëzve, por akoma më i pafuqishëm është ai që i qorton të tjerët për ato të meta që i ka edhe vetë’

Raudatul Ukala fq 125

Read Previous

5 keshilla per te arritur lumturine

Read Next

Si duhet te kujdeset gruaja per bashkeshortin e saj