Cfare i ndodh atij qe ha shume ushqim?

0
1290

Imam Shafiiu Allahu e mëshiroftë ka thene:

“Ngopja (me ushqim):

e rëndon trupin,

ta ngurtëson zemrën,

të largon mendjemprehtësinë,

sjell gjumin dhe

e dobëson njeriun nga adhurimi”.

📚 #سير_اعلام_النبلاء 1/848.
Brulind Callari