Cfare i ndodh atij njeriu qe merret me te metat e njerezve

0
2037

Imam Ibn Hibani në Raudatul Ukala fq 125 ka thënë:
‘Kush merret me të metat e njerëzve duke lënë mënjanë të metat e tij, i verbërohet zemra, i lodhet trupi, dhe i bëhet e pamundur që të heqë dorë nga të metat e tij.

Njeriu më i pafuqishëm është ai që publikon të metat e njerëzve, por akoma më i pafuqishëm është ai që i qorton të tjerët për ato të meta që i ka edhe vetë’

Shuajb Rexha