Cduhet te besh kur një familjar të fyen

0
2203

Kur një familjar të fyen

-Lute Allahun sinqerisht e vazhdimisht që Ai ta udhëzojë. Lutja është shkaku kryesor që ndryshon gjendjet. Zgjedh kohët kur lutja pranohet më shumë.

– Këshilloje, porse zgjedhë momentin dhe vendin e duhur dhe kur është i gatshëm ta pranojë atë (e jo kur është i nervozuar, i zemëruar, i lodhur, kur ka probleme etj.), dhe jo vazhdimisht.

-Të sillesh mirë me të. Kur ai sheh këtë tek ti, kjo lë gjurmë dhe ka efekt në zemrën e tij/saj.

Hoxhë Lulzim Perçuku