A duhet te bej dua per nje person qe i bej padrejtesi?

Pyetje: Nese dyshoj se mund t’i kem bere padrejtesi dikujt por tani nuk kam mundesi t’ja shlyej, a ben dobi duaja ime per te? Allahu jua shpeblefte. Es selamu alejkum ue rahmetullahi ue berekatuhu.

Përgjigje: Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit

Falënderimi i takon Allahut. Paqja dhe bekimi i Allahut qofshin mbi të Dërguarin e fundit të Allahut, mbi familjen e tij, shokët e tij dhe të gjithë ata që ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gjykimit.

Ue alejkum selam!

Lutu për të, ktheja hakun nëse e ke atij ose trashëgimtareve, ose thjesht jep sadaka me nijetin që t’i shkojë atij sevapi. Kërkoje atij hallallikun qoftë edhe në përgjithësi nëse është gjallë. Burimijetes

Read Previous

A MË LEJOHET QË T’I MARR NDONJË PËRQINDJE?

Read Next

Si është mënyra e larjes nga xhunubllëku?